Vil du være en del af et dedikeret team af specialister, der arbejder fokuseret på at rådgive uvildigt om brugen af automations- og robotteknologi?

Gain & Co søger en strategisk udbudskonsulent til en nyoprettet stilling

Vi er i kraftig vækst og har derfor behov for at tilføre nye kompetencer, så vi fortsat kan levere rådgivning af høj kvalitet.

Vi søger en erfaren udbudskonsulent, der kan drive indkøbs- og udbudsprocesser på private såvel som offentlige robotprojekter. Som udbudskonsulent hos Gain & Co vil du være ansvarlig for selvstændige indkøbsopgaver og for gennemførslen af større og mindre anskaffelser.

Du vil arbejde tæt sammen med det øvrige team og håndtere adskillige sideløbende opgaver med flere stakeholders, som du sætter en ære i at skabe gode relationer til. Gain & Co har et meget højt fokus på kundetilfredshed og den gode kunderejse, og det er vigtigt,  at du har et godt øje for kunden og forstår betydningen af at etablere og overholde aftaler.

Med et fagligt grundlag i udbudsreglerne vil du sikre effektive og bekvemme indkøbsprocesser under relevante direktiver og regler. Gain & Co har kontorer i Odense og København.

Din faglige og personlige profil

Vi forventer, at du besidder flere af følgende kvalifikationer:

  • Du har minimum 10 års erfaring med at gennemføre udbud, eks. fra job som udbudskonsulent i det offentlige eller fra anden konsulentvirksomhed.
  • Du har erfaring med at styre og håndtere flere udbudsprojekter samtidig og kan bevare det fornødne overblik over leverancerne.
  • Du er i stand til at udarbejde indkøbs- og udbudsstrategier
  • Du kan gennemføre udbudsprojekter efter udbudsdirektiverne samt deltage i forhandlinger og rådgive om forhandlingers gennemførsel.
  • Du er i stand til at opbygge gode relationer på alle niveauer i kundernes organisationer og bruger din erfaring til at sikre et succesfuldt samarbejde.
  • Du har overblik og kan bevare roen i et hektisk arbejdsmiljø. Samtidig motiveres du af de udfordringer og muligheder, der opstår i en foranderlig verden.
  • Du kommunikerer klart og effektivt med både kunder og kolleger, såvel mundtligt som skriftligt på både dansk og engelsk.

Om Gain & Co

Gain & Co er eksperter i automation og robotteknologi. Vi rådgiver kunden uvildigt gennem hele processen: Fra den første tanke om at anskaffe en robot til beregning af det økonomiske fundament, udbudsproces og den efterfølgende implementering af robotten. Vi sikrer også, at virksomhedens digitale infrastruktur er klar til at håndtere den nye robot.

Vores kunder tæller C20-virksomheder, store virksomheder inden for fremstillings-, fødevare- og pharmaindustrien, energi- og sundhedssektoren, små og mellemstore virksomheder på tværs af brancher samt regioner og kommuner.

Hvad kan vi tilbyde?

Et spændende job i en solid vækstvirksomhed med en stærk markedsposition. Du kommer til at arbejde sammen med positive og engagerede kolleger og bliver en del af et succesfuldt team. Gain & Co tilbyder konkurrencedygtige ansættelsesforhold, og løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Stillingen er placeret i København.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maja Christiansen, Business Development Executive, mobil +45 2857 8854

Vil du være vores nye kollega, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til lba@gainco.dk . Skriv til os allerede i dag, vi inviterer løbende til samtaler.