Har du erfaring indenfor automations- og robotteknologi og ønsker du at bruge din viden til at rådgive virksomheder?

Gain & Co søger automations- og roboteksperter, der ønsker at hjælpe industrien med at udnytte teknologiens fulde potentiale som uvildigt bindeled mellem kunde og leverandør.

Bliv uvildig rådgiver og stil dig på kundens side

Mange virksomheder har i dag kig på automation og robotter for at blive mere konkurrencedygtige og ruste sig til fremtiden. De har øjnet mulighederne, men mangler at finde ud af, hvordan de bedst høster fordelene.

En af de største udfordringer er, at der mangler uvildig rådgivning, som kan hjælpe virksomhederne med at udnytte deres automationspotentiale til fulde. En uvildig rådgiver stiller sig på kundens side og finder den bedste løsning uafhængigt af leverandører.

Gain & Co tilbyder uvildig rådgivning inden for automatisering og robotteknologi. Siden vi blev grundlagt i 2017, er det derfor gået rigtig stærkt med en hastigt voksende kundekreds af både danske og udenlandske virksomheder. Flere virksomheder ser i dag uvildig rådgivning som en nødvendighed, når de investerer i robotter.

Derfor har vi brug for dig, som har lyst til at kæmpe for kundens sag og hjælpe dem med at finde den bedste løsning. Som uafhængig rådgiver hos Gain & Co vil du være med kunden hele vejen – som sparringspartner og ekspert.

Alsidig hverdag i et fagligt fællesskab

Som rådgiver hos Gain & Co bliver du en del af et stærkt fagligt team med en årelang tilknytning til automations- og robotindustrien. Du får mulighed for at være med i front og rådgive om de nyeste tendenser i en innovativ branche, hvor der hele tiden sker nye landvindinger.

I dit arbejde vil du hjælpe både danske og udenlandske virksomheder og offentlige institutioner med at få gavn af robotter og automatisering. Arbejdet er oplagt for dig, der brænder for at sætte dig ind i kundens behov og ud fra dit indgående kendskab til markedet og teknologierne være med til at finde de mest oplagte automationspotentialer.

Du vil få mulighed for sammen med ingeniørerne at komme vidt omkring – og besøge produktionen i både danske og udenlandske virksomheder samt analysere, hvordan processerne kan optimeres med robotteknologi.

Dine arbejdsdage vil derfor sjældent ligne hinanden. Dette kræver naturligvis, at du er god til at tage ansvar og strukturere dine opgaver. Til gengæld får du en alsidig hverdag – nogle dage i udadvendt kundekontakt med alt fra produktionschefer til tekniske specialister og produktionsmedarbejdere – og andre dage med fordybelse i analyser.

Dine faglige kvalifikationer

Som uvildig ekspert er det først og fremmest vigtigt, at du har en bred viden om eller erfaring med automationskoncepter og robotteknologier. Du kan vurdere modenheden af forskellige automationsløsninger samt bedømme, hvor egnede de er til at håndtere en given proces. Vi forestiller os, at du enten har en solid baggrund som rådgivende ingeniør, eller at du har en stærk faglig ballast indenfor automations- og robotindustrien.
Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med eller kendskab til flere af nedenstående områder:

  • Generel rådgivning – gerne om teknologiske emner
  • Industriel robotteknologi og automatisering
  • Sensorteknologier, industriel computer vision og muligheder for anvendelse af disse
  • Industriel digitalisering og Industri 4.0
  • Automatiske logistikløsninger og lagersystemer
  • Arbejdsmiljøregler, CE-mærkning og robotsikkerhed
  • Programmering af robotter og PLC’er

Om Gain & Co

Gain & Co er eksperter i automation og robotteknologi. Vi rådgiver kunden uvildigt gennem hele processen: Fra den første tanke om at anskaffe en robot til beregning af det økonomiske fundament, udbudsproces og den efterfølgende implementering af robotten. Vi sikrer også, at virksomhedens digitale infrastruktur er klar til at håndtere den nye robot.

Vores kunder tæller C20-virksomheder, store virksomheder inden for fremstillings-, fødevare- og pharmaindustrien, energi- og sundhedssektoren, små og mellemstore virksomheder på tværs af brancher samt regioner og kommuner. Vi har kontorer i både Odense og København.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lasse Borup Andersen, chef for forretningsudvikling, mobil +45 28 56 16 05

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. Send din ansøgning samt CV og referencer til lba@gainco.dk.