Gain & Co er uvildige rådgivere i robotter og automatisering.

Vi hjælper virksomheder videre med at automatisere fysiske processer, optimere eksisterende robotløsninger samt yde syn og skøn og rette op på kuldsejlede projekter.

Vores rådgivning og løsninger er 100 % uafhængige af robotleverandører. Rådgivningen tager udgangspunkt i kundernes behov og søger at finde de bedste løsninger på markedet til at løse dette behov.

Alt fra store C20 virksomheder til offentlige organisationer samt små- og mellemstore virksomheder i industrien bruger os til at få mere ud af robotter og automatisering.

De tager bl.a. fat på os, når de har brug for at:

  • Klargøre organisationen til automatisering
  • Beregne potentialet ved at automatisere enkelte processer
  • Identificere relevante leverandører og løsninger på markedet
  • Vurdere modenheden af forskellige typer af løsninger
  • Håndtere udbudsprocesser, herunder kravspecifikation, kontrakter, forhandling m.m.


Historien om Gain & Co

Gain & Co blev grundlagt i 2017 med ambitionen om at hjælpe industrien med at få mere ud af robotteknologi i praksis.

Siden da er det gået stærkt med at yde rådgivning i både Danmark og udlandet til flere hundrede virksomheder og organisationer, som har stået over for at automatisere og indføre robotteknologi.

Erfaringerne har vist, at mange virksomheder har gjort sig indledende erfaringer med robotter, men har et uudnyttet potentiale for at få mere ud af teknologierne.

Gain & Co har derfor sideløbende med rådgivningen udviklet branchestandarder og -processer for, hvordan man definerer sit robotpotentiale og handler robotløsninger mellem købere og sælgere.

Arbejdet førte den 1. oktober 2019 til lanceringen af den globale robotplatform #HowToRobot. Platformen har til formål at agere bindeled mellem købere og sælgere og øge udbyttet for begge parter.

Dette har blandt andet resulteret i et globalt katalog over robotleverandører, som skal skabe overblik over markedet samt øge paletten af mulige løsninger for den enkelte slutkunde. Platformen har blandt andet modtaget opbakning fra Dansk Industri.