Sådan kan fødevareindustrien udnytte automation og robotteknologi til at stå stærkere i markedet – besøg os på stand M9524

Der er mange positive takter i fødevareindustrien, når det gælder automation og robotteknologi. Robotløsningerne er i dag mere fleksible og kan nemt omstilles til at løse andre opgaver, uden at det kræver en stor omprogrammering. Inspektionsteknologierne er blevet både billigere og mere avancerede og kan være med til at sikre fødevarevirksomhederne en højere, mere ensartet kvalitet. Og adaptive robotløsninger med sensorer gør det nemmere at håndtere organiske varer i produktion og pakning.

Så mulighederne er mange. Alligevel må mange fødevarevirksomheder sande, at det at investere i robotter kan være en vanskelig øvelse. Kompleksiteten er høj, og mange faktorer er i spil. Hvordan finder man en robot, der tager højde for både hygiejnekrav, takttider og Total Cost of Ownership?

Som virksomhed kan man have svært ved at se det hele ovenfra. Man fokuserer måske på en proces ét sted i produktionen, mens den oplagte proces og smarte løsning kan vise sig at ligge et helt andet sted.

Sådan er virkeligheden. Og det er i den virkelighed, Gain & Co. opererer.

Som uvildige rådgivere hjælper vi dig med at navigere på rejsen mod mere automation og flere robotter. Vi kortlægger dit automationspotentiale, og med det som udgangspunkt guider vi dig gennem de rigtige processer – i respekt for din forretning og din strategi.

Kom forbi vores stand M9524 og få en snak om hvordan din fødevarevirksomhed kan udnytte automation og robotteknologi til at stå stærkere i markedet.

Du kan også opleve et sjovt og inspirerende indlæg, når robotekspert, Mikkel Viager, går på scenen tirsdag den 13. november kl. 12.30 på Tech Stage i hal F og taler om, hvordan automation og robotteknologi kan skabe innovation og styrke konkurrenceevnen i fødevareindustrien.