Der er et stort uudnyttet potentiale blandt fremstillingsvirksomheder, når det gælder robotter og automation i det hele taget. Både blandt jer, der ikke anvender robotteknologi og automation i dag, og jer, der så småt er i gang, men ikke har høstet det fulde potentiale endnu.

Det vil ROBERFA gøre noget ved.

ROBERFA er – som navnet siger – et ERFA-netværk, der handler om robotter og erfaringsudveksling. Fra juni måned og i alt fem gange om året samles repræsentanter fra fremstillingsindustrien i regionen til en diskussion af, hvordan man arbejder strategisk, praktisk og konkret med robotter og automation. Vi kommer bl.a. ind på, hvordan man kan optimere virksomhedens processer, hvordan business casen for en robotinvestering ser ud, hvordan man indkøber robotløsninger, og hvordan man forbereder sin organisation på automation.

ROBERFA er relevant for produktionschefer, teknologiansvarlige og ejerledere, som har robotter og automation som strategiske fokusområde.

På møderne kan I hente inspiration fra virksomheder, der i dag arbejder strategisk med robotteknologi og med succes har implementeret automationsløsninger. Og der vil også være indlæg fra nogle af landets førende eksperter inden for robotteknologi.

ROBERFA drives af Gain & Co og er 100% uafhængigt af robotleverandører. Det er til for medlemmerne og drives ud fra deres ønsker og behov. Møderne er lagt an på praksis frem for teori, inspiration fra cases og networking mellem medlemmerne.

Kontakt for mere information:

Gitte Gormsen

gg@gainco.dk

+45 27270707