Udbudsspecialister fusionerer med uvildige rådgivere inden for automation og robotteknologi.

Det er Tenbid Consulting (det tidligere Zohnesen & Klint), der fusionerer med det uvildige konsulenthus, Gain & Co. Virksomheden fortsætter under navnet Gain & Co og bliver et kraftcenter med nogle af landets stærkeste rådgivningskompetencer inden for it, teknologi, automation og robotter.

Det styrkede Gain & Co vil bl.a. sætte realiteter bag Industri 4.0. De vil udnytte den digitale transformation, som mange virksomheder er i gang med, til at få it og produktionsudstyr til at spille endnu tættere sammen og skabe nye forretningsmuligheder for virksomhederne.

Tenbid Consulting er specialister i udbud, tilbud, kontraktstyring og SKI-aftaler og håndterer store, komplekse opgaver for det offentlige. Gain & Co rådgiver uvildigt offentlige og private virksomheder om teknologi, automation og robotter.

Fusionen er drevet af en øget efterspørgsel efter kombinationen af de to virksomheders ydelser. Gain & Co har gennemgået mere end 100 produktionsfaciliteter hos danske og udenlandske virksomheder og identificeret processer, som virksomhederne med fordel kan automatisere. Samtidig efterspørger virksomhederne rådgivning, der kan få deres forretningsstrategi knyttet tættere sammen med investeringerne i automation og robotteknologi – og ikke mindst sikre koblingen til den digitale strategi.

Gain & Co går forrest med en ambition om at styrke udbredelsen og anvendelsen af automation og robotteknologi både herhjemme og i udlandet. Målet er først og fremmest at rådgive virksomhederne til at investere i de rigtige robotter til de rigtige processer. Men det handler også om opsamling af data og forståelsen for, hvordan data kan bruges af robotterne til at optimere produktionen.

”Det nye Gain & Co kan med sine kompetencer inden for it, teknologi, automation og robotter rådgive virksomhederne til at skabe den rigtige platform for deres fremtidige vækst. Vi gør tilgangen til og udnyttelsen af teknologi, digitalisering og automation enkel for virksomhederne,” siger Søren Peters, adm. direktør i Gain & Co.

Gain & Co har på mindre end et år opbygget en stærk kundebase inden for bl.a. metal-, plast-, elektronik- og fødevarebranchen. Senest er rådgivningen også rykket til udlandet, hvor Gain & Co oplever stigende efterspørgsel efter uvildig rådgivning.