Robot & Automation Consultant/Advisor – Odense eller København

Har du lyst til som uvildig rådgiver at hjælpe virksomheder i ind- og udland med at kortlægge deres automationsbehov og -potentiale?
Vil du med på en spændende rejse i en hastigt voksende virksomhed med en unik, global markedsposition med kompetencer, der er efterspurgt af et stigende antal offentlige og private virksomhedskunder i Europa og Nordamerika, herunder flere Fortune 500-virksomheder?
Så har vi det helt rette job til dig!


Om Gain & Co
Markedet for industrirobotter er i hastig vækst. Mangel på arbejdskraft, pressede forsyningskæder og global usikkerhed er blot nogle af de faktorer, som gør automatisering mere aktuel end nogensinde for industrien. Vi forventer, at det globale robotmarked vil vokse eksplosivt i de kommende år – og at Gain & Co bliver en fundamental brik i denne udvikling.
Gain & Co er en uvildig konsulentvirksomhed specialiseret i rådgivning inden for automatisering og robotteknologi, samt indkøb og udbud. Vi hjælper virksomheder med at tage en strategisk tilgang til automatisering og støtter dem med de nødvendige kompetencer og rådgivning for at opnå et solidt udbytte af robotteknologi – både på kort og lang sigt. Gain & Co sælger ikke robotter – vores rådgivning er 100 pct. uafhængig af leverandørerne.
Vi har kontorer i København, Odense, Chicago (USA) samt Storbritannien. Vores hovedsprog er engelsk, da vi har mange nationaliteter på vores team.


Om jobbet
• Du besøger virksomheder for at identificere deres muligheder for at anvende robotteknologier og automationsløsninger til produktion, logistik og/eller inspektion, samt hvilke teknologiske koncepter der er passende at anvende i daglig drift.
• Dine observationer omsættes til konkrete tekniske anbefalinger i korte rapporter med iagttagelser, vurderinger og anbefalinger, primært på dansk og engelsk. Gode dansk- og engelskkundskaber er en nødvendighed.
• Tæt samarbejde og sparring med det tværfaglige Gain & Co team, hvor du bidrager med din tekniske viden om automation og robotteknologier.

Jobbet er selvstændigt og afvekslende i et positivt miljø, hvor vi har fokus på i fællesskab at få opgaverne løst og hvor der er gode muligheder for at udvikle sine faglige- og personlige kompetencer. Dit arbejdssted kan være på vores kontor i Odense eller København, og herudover naturligvis hos vores kunder efter behov.


Hvad vi forventer af dig
• Du er det bærende element i identifikation af automationspotentialer indenfor mange brancher. Herudover vil du bistå som teknisk specialist med input til business case beregning, kravspecificering og implementering.
• Du får ansvar for teknisk dialog med leverandører og skal derfor have interesse i at følge med i den teknologiske udvikling af løsninger.
• Du har en bred viden om, eller længerevarende erfaring med, automationskoncepter og robotteknologier, og kan vurdere forventet driftssikkerhed og robusthed.
• Du brænder for at hjælpe virksomheder med at opnå gevinster ved automatisering.
• Du motiveres af en kombination af en udadvendt rådgivende rolle, samt efterfølgende mulighed for at fordybe dig i dokumentation af analyser.
• Du trives i en dynamisk og hastigt voksende virksomhed med en unik position i markedet, bl.a. i forhold til at definere rammerne for optimale automatiseringsforløb.
• Du er en positiv, engageret og udadvendt person, som drives af at anvende og vedligeholde specialiseret viden om automation og robotteknologi.
• Du kan fungere i et samarbejdende team, men kan også motiveres af selv at tage ansvar for at drive opgaver i mål.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med, eller kendskab til, flere af følgende områder:
• Konsulentarbejde og rådgivning om teknologiske emner.
• Industriel robotteknologi og automatisering.
• Sensorteknologier, industriel computer vision og muligheder for anvendelse af disse.
• Industriel digitalisering og Industri 4.0.
• Automatiske logistikløsninger og lagersystemer.
• Arbejdsmiljøregler, CE-mærkning og robotsikkerhed.
• Programmering af robotter og PLC’er.


Hvad vi tilbyder
Et sjovt, tempofyldt og givende job i en hurtigt voksende branche, hvor du bliver en del af et team af dedikerede mennesker med en baggrund inden for IT, robotteknologi, indkøb, salg, marketing, projektledelse og PR. Vi har en uformel omgangstone med fokus på de nærliggende opgaver og at hjælpe hinanden med at lykkes, samt at bidrage til et positivt, socialt arbejdsmiljø.
Har du lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Stine Tarborg på hr@gainco.dk.
Inden du sender din ansøgning, beder vi dig gennemlæse vores GDPR politik for rekruttering, som du finder på vores webside. Her kan du se, hvordan vi i rekrutteringsprocessen behandler og opbevarer dine personlige oplysninger. I den forbindelse beder vi dig venligst om, at dit CPR nummer ikke fremgår af de dokumenter, du sender ind til os.


Vi glæder os til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning på hr@gainco.dk.


Tiltrædelse: Hurtigst muligt


Website: https://gainco.dk/


Corporate Video: https://www.youtube.com/watch?v=nl4itVAVVVk&t=4s