Hvordan får vi automatiseret en fysisk proces og anskaffet den rette robotløsning?

Robotteknologierne har i dag nået et modenhedsniveau, som gør dem til en væsentlig konkurrencemæssig fordel for mange virksomheder og organisationer.

Det største potentiale for automatisering findes i de forudsigelige fysiske arbejdsopgaver, som især præger store dele af industrien, sundhedssektoren, detailhandlen, energisektoren og mange andre brancher.

Automatisering af de rette fysiske processer kan blandt andet øge produktiviteten, reducere driftsomkostninger og nedetid, øge kvaliteten af arbejdet og forbedre arbejdsmiljø.

Udfordringen er at sikre, at udbyttet står mål med investeringen. At automatisere fysiske processer er en kompleks opgave, der stiller særlige krav til risikohåndtering fra ledelsen. Det kræver et grundigt forarbejde for, at gevinsterne kan realiseres.

Et succesfuldt automationsprojekt bygger på tre forudsætninger:

  • Et nært kendskab til den fysiske proces, der automatiseres
  • Erfaring med robotteknologi
  • Evnen til at forene virksomhedens behov med mulighederne i markedet

Gain & Co’s metode til at automatisere en fysisk proces indebærer en række gennemtestede steps, der sikrer et optimalt udbytte af robotprojektet.

Gennemtestet automatiseringsforløb

Gain & Co bygger på over 25 års erfaringer med robotteknologi og automatisering samt håndtering af komplekse udbud for store private og offentlige organisationer. 

Vi hjælper virksomheder hele vejen i mål med at automatisere fysiske processer og sikrer målbare resultater til at drive beslutninger undervejs. Forløbet omfatter alt fra den indledende behovsafklaring til endelig anskaffelse, implementering og review af automationsløsning. 

Som uvildige rådgivere sørger vi for:

  • Sikker styring med automationsprojekter
  • Klart definerede KPI’er og konkrete beviser for, hvornår de er opfyldt
  • Troværdige business case-beregninger
  • Udvælgelse af de bedst egnede leverandører via en specialiseret udbudsproces for automationsprojekter
  • Forankring hos ledelsen med løbende mulighed for at tilpasse eller afslutte forløbet

Bliv kontaktet om automatisering af fysisk proces

Bliv kontaktet om AUTOMATISERING AF FYSISK PROCES